Nyhedsbrev + gratis e-bog

Meld dig til mit nyhedsbrev og modtag samtidig en 100 siders lang e-bog om ALT hvad du skal vide for at gå en naturlig fødsel i møde!

Meld dig til nyhedsbrev HER, så får du bogen helt GRATIS sendt til din email med det samme (obs! tjek spam hvis ikke den kommer med det samme).

Jeg har virkelig lagt mit hjerteblod i denne bog, for at sikre mig at du er garanteret ny viden og masser af brugbare råd til hvordan du kan gøre dig 100% klar til en naturlig fødsel.

I mit nyhedsbrev, som udkommer ca.2-4 gange om måneden, får du masser af inspiration, tips, gode råd og ressourcer i form af podcast, bøger og  alt hvad jeg ellers samler på af “naturlig inspiration” til gravide. Derudover får du løbende information om mine online kurser og 1-1 coaching.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Kh Tine

Lidt mere om bogen…

En dybdegående bog der handler om konceptet “Nordic Birth”. Du får al teorien og hele historien om hvordan konceptet så dagens lys. Bogen er lavet så du kan bruge den som en slags opskrift på naturlig fødselsforberedelse – jeg fortæller dig lige præcis hvad jeg selv gjorde (og hvorfor) for at opnå en fantastisk fødsel som efterlod mig et rigere menneske og en stærkere kvinde. Du kan med denne bog i hånden “gå vejen selv” skulle du ønske det.